A Side Dish with No Name ― 2023/12/20
I don't know what this is called in either English or Japanese.
A dish of Konnyaku threads seasoned with sugar and soy sauce, mixed with soft scrambled egg. 糸こんの卵とじ?
This is a side dish that is very familiar to me, but completely foreign to my husband, Considering the age difference between me and him, I guess this dish might have been popular among mothers in certain areas of Japan at a certain period of time.
コメント
トラックバック
このエントリのトラックバックURL: http://leastguidefukuoka.asablo.jp/blog/2023/12/20/9644274/tb
※なお、送られたトラックバックはブログの管理者が確認するまで公開されません。
コメントをどうぞ
※メールアドレスとURLの入力は必須ではありません。 入力されたメールアドレスは記事に反映されず、ブログの管理者のみが参照できます。
※なお、送られたコメントはブログの管理者が確認するまで公開されません。