Spring Fishes ― 2016/04/10

My husband got a bagful of fish at a local fisherman's market. They cost around 2000 yen in total and fed us for four days.

Mebaru was simmered with Takenoko, Wakame, Ganmodoki, with some green.


Arakabu became misoshiru (no picture).

Ishidai was pan-fried with some veggies.


And Kawahagi was simmered with its liver, which is a delicacy!
(Sorry, no picture)
(Sorry, no picture)
コメント
トラックバック
このエントリのトラックバックURL: http://leastguidefukuoka.asablo.jp/blog/2016/04/10/8075168/tb
※なお、送られたトラックバックはブログの管理者が確認するまで公開されません。
コメントをどうぞ
※メールアドレスとURLの入力は必須ではありません。 入力されたメールアドレスは記事に反映されず、ブログの管理者のみが参照できます。
※なお、送られたコメントはブログの管理者が確認するまで公開されません。