To the Last Bit2009/12/20

Bon appetit!

My husband is having a fish soup made by pouring boiling water onto the fishbone.

No, I am not abusing him by feeding him with fish carcass after I finished my meal with the flesh.

According to him, this is a way to enjoy a fish to the last bit.

I myself don’t do this ritual, but my father did this (in his case using hot green tea), and I found my husband do the same thing after eating horse mackerels cooked in soy sauce  and sugar.

Maybe this is a common method among men over certain age.

 

Note: You’d better do this at home, not in restaurants or formal reception. You would look either an expert in fish-eating, or just an ill-mannered idiot.




コメント

コメントをどうぞ

※メールアドレスとURLの入力は必須ではありません。 入力されたメールアドレスは記事に反映されず、ブログの管理者のみが参照できます。

※なお、送られたコメントはブログの管理者が確認するまで公開されません。

名前:
メールアドレス:
URL:
コメント:

トラックバック

このエントリのトラックバックURL: http://leastguidefukuoka.asablo.jp/blog/2009/12/20/4766850/tb

※なお、送られたトラックバックはブログの管理者が確認するまで公開されません。